Родичі актора “Кварталу 95” Сергія Сивохо показали його могилу в окупованому Донецьку

На пам’ятнику написали цитату шоумена “Мне грустно, когда вы не улыбаетесь”. Також є звернення від родичів: “Ты живёшь в наших сердцах”. У повідомленні...
ГоловнаКиївЖан Беленюк розповів, чи дозволено займатись сексом на Олімпійських іграх

Жан Беленюк розповів, чи дозволено займатись сексом на Олімпійських іграх

В ефірі телеканалу 1+1 спортсмена питають, що є такі відомості, начебто організатори Олімпійських ігор забороняють інтимні відносини спортсменів, бо це може негативно вплинути на результати змагань. Та додають: “А Вам це заважало?”, на що Беленюк відповідає:

Секс на Олімпіаді? Ви знаєте, якщо в людини професійний підхід, то вона знає, коли чим займатися. За скільки можна займатися, за скільки ні. І, чесно кажучи, я дивився ролик, там гімнаст перевіряв ліжко, я вам скажу, що воно достойно його витримало. Тому я думаю, що там якість цих екологічно чистих ліжок з фанери чи картону витримують принаймні серйозне навантаження. Тому я думаю, в цьому проблем не буде, і ті, хто захочуть зайнятися сексом на Олімпіаді, а них це все вийде, – сказав Беленюк.

А ми пропонуємо подивитися відео проекту “The Will to Win – Воля до Перемоги!”. Бо в першу чергу чекаємо на звучання гімну України та вручення олімпійських нагород.

Жан Беленюк – український спортсмен, борець греко-римського стилю. Олімпійський чемпіон, срібний призер Олімпійських ігор, дворазовий чемпіон світу, триразовий чемпіон Європи, переможець Європейських ігор. Як і у всіх українців, війна змінила життя спортсмена на «до і після». Автори проекту The Will to Win зазначають, що Жан Беленюк використовує всі можливості для інформування світової спільноти про справжнє обличчя «руzzкого миру».

Сообщение Жан Беленюк розповів, чи дозволено займатись сексом на Олімпійських іграх появились сначала на Великий Київ.

Головне за день

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Опитування

Чи пішли б ви на поступки русні через відсутність світла/тепла?

ТОП новини