Samsung представила Exynos 2500 із революційною конфігурацією ядер

Час читання: < 1 хв.Доля нового процесора Samsung Exynos 2500 залишається в тіні невизначеності, проте чутки та витоки про його характеристики вже активно циркулюють...
ГоловнаКиївВлучний артилерійський вогонь знищує бойовий потенціал ворога, — Наєв до Дня інженерних,...

Влучний артилерійський вогонь знищує бойовий потенціал ворога, — Наєв до Дня інженерних, ракетних військ і артилерії

Саме військові інженери першими прокладають безпечні проходи в мінних полях для просування піхоти й техніки.

3 листопада в Україні відзначають День інженерних військ, ракетних військ та артилерії. Саме цей рід військ завдає найбільшого ураження ворогу.

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав бійців із професійними святами. Він зазначив, що на сучасному етапі збройного протистояння ефективне ведення бойових дій як у наступі, так і в обороні, неможливе без вашої могутньої підтримки.

Сергій Наєв. Фото з відкритих джерел

«Завдяки високому рівню підготовки й майстерності ваша потужність зростає з кожним упевненим кроком уперед. Отримавши у війні з російськими окупантами величезний бойовий досвід та опанувавши новітні зразки озброєння та техніки, ви стали без перебільшення одними з найкращих у світі», — підкреслив Наєв.

Командувач додав, що влучний артилерійський вогонь та ефективні ракетні удари безповоротно знищують бойовий потенціал ворожих угруповань, щоденно наближаючи нашу перемогу.

«Військові інженери зазвичай першими прокладають безпечні проходи в мінних полях для просування піхоти й техніки, знешкоджують вибухові пристрої, будують переправи та фортифікаційні споруди. Українці глибоко вдячні вам за сумлінне виконання військового обов’язку, мужність, відвагу та рішучий опір окупантам», — закінчив Сергій Наєв.

Раніше командувач розповідав, як наші воїни цілодобово мінують кордон на півночі України. А підсилювати рівень охорони державного кордону ЗСУ допомагають військові адміністрації.

Головне за день

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Опитування

Чи пішли б ви на поступки русні через відсутність світла/тепла?

ТОП новини