ГоловнаТехнологіїSamsung представила Exynos 2500 із революційною конфігурацією ядер

Samsung представила Exynos 2500 із революційною конфігурацією ядер

Час читання: < 1 хв.

Доля нового процесора Samsung Exynos 2500 залишається в тіні невизначеності, проте чутки та витоки про його характеристики вже активно циркулюють у мережі. Незважаючи на те, що багато флагманів майбутнього можуть бути засновані на платформах Qualcomm і MediaTek, характеристики Exynos 2500 привертають увагу.

Реклама

Що відомо про новинку

Згідно з даними з бенчмарку Geekbench, новий чіп має 10-ядерну архітектуру, аналогічно Exynos 2400. Однак конфігурація ядер значно відрізняється. Якщо у попередника була схема 1+2+3+4, де було лише одне супер ядро ​​Cortex-X4, то Exynos 2500 спостерігається більш потужна конфігурація 3+5+2. Це означає, що кількість супер ядер збільшилася до трьох, у той час як малих ядер поменшало.

У Exynos 2500 використовуються ядра нового покоління: Cortex-X925, Cortex-A720 та Cortex-A520. Графічна підсистема представлена ​​GPU Xclipse 950 з тактовою частотою 1,3 ГГц, який включає два додаткові обчислювальні блоки в порівнянні з попередником Xclipse 940.

Ця нова архітектура обіцяє значне збільшення продуктивності, хоча поки немає доступних результатів тестування, які могли б підтвердити ці очікування. Більше того, залишається питання про те, чи з’явиться цей чіп у будь-яких комерційних пристроях. Усередині компанії проект спочатку називали “Dream Chip”, що наголошує на амбітних планах Samsung зі створення високопродуктивних рішень.

Головне за день

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Опитування

Чи пішли б ви на поступки русні через відсутність світла/тепла?

ТОП новини