Столичних підприємців оштрафували на понад мільйон гривень за незаконну рекламу

Як повідомили в Управлінні з питань реклами, сума стягнень перевищила позначку в 1 млн гривень. «Це ті штрафи, які було накладено на суб’єктів...
ГоловнаТехнологіїOnePlus 13 з унікальним екраном показали на реальних фото

OnePlus 13 з унікальним екраном показали на реальних фото

Час читання: 2 хв.

Відомий китайський інсайдер Digital Chat Station опублікував фотографії з презентації передового екрану BOE, який буде встановлений у майбутньому OnePlus 13. Сам смартфон також показаний, і його навіть порівняли з новим iPhone. Також подробицями поділилася і компанія OnePlus.

Реклама

Що ще відомо про новинку

На фото показаний OnePlus 13 з новим екраном BOE, у якому застосовується люмінесцентний матеріал BOE X2 та фірмовий контролер P2. Для наочності його порівняли з iPhone 16 Pro Max та ще одним смартфоном. OnePlus 13 захований у спеціальному кейсі, тому оцінити його дизайн не можна, крім округленого по краях дисплею та отвору під фронтальну камеру.

OnePlus 13 (по центру), iPhone 16 Pro Max (ліворуч), а модель справа складно ідентифікувати

Судячи з фотографій, екран OnePlus 13 мерехтить значно менше, ніж у iPhone 16 Pro Max і другого апарату. За словами Digital Chat Station, цей дисплей задасть новий галузевий стандарт.

1 з 2

Сама компанія OnePlus також розкрила деякі цікаві подробиці. Зокрема, новий флагман підтримуватиме функцію локального регулювання частоти оновлення екрана. Це означає, що в одній його ділянці може бути 120 Гц, а в іншій — 30 Гц. Наприклад, якщо ви дивитеся відео, а навколо ролика є нерухомі елементи, то немає сенсу в цій зоні включати високу частоту. Це дозволить заощаджувати енергію без зниження плавності роботи пристрою.

Головне за день

Один з наймасованіших обстрілів України: цієї ночі Росія атакувала Київ дронами

Як повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, вночі ворожі війська здійснили одну з наймасованіших атак безпілотниками по цивільному населенню та інфраструктурі України....
5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Опитування

Чи пішли б ви на поступки русні через відсутність світла/тепла?

ТОП новини