Samsung Galaxy A36 у новому дизайні показали на рендерах

Час читання: < 1 хв.Відомий інсайдер OneLeaks спільно з порталом GizNext опублікував перші якісні зображення майбутнього смартфона Samsung Galaxy A36. Схоже, що південнокорейський виробник...
ГоловнаТехнологіїFCC зобов’язує всіх виробників смартфонів забезпечити сумісність із слуховими апаратами

FCC зобов’язує всіх виробників смартфонів забезпечити сумісність із слуховими апаратами

Час читання: < 1 хв.

Федеральна комісія зі зв’язку США (FCC) оголосила про нову вимогу, яка зобов’язує всіх виробників смартфонів забезпечувати сумісність своїх пристроїв із слуховими апаратами.

Реклама

Що ще відомо

Це рішення стосується 48 мільйонів американців, які страждають на проблеми зі слухом. Згідно з новим правилом, всі доступні на ринку телефони та смартфони повинні мати інтерфейс для підключення медичних слухових апаратів. FCC не вказала конкретний термін запровадження нового правила, але зазначила, що спочатку буде надано перехідний період. Після його завершення американці зі втратою слуху зможуть вільно вибирати будь-який пристрій, не обмежуючись у своєму виборі.

Крім того, FCC встановила правила для збільшення та зменшення гучності на смартфонах, вимагаючи від виробників забезпечити зрозумілу функцію, яка працює без спотворень. Нові вимоги також поширюються на слухові пристрої, які мають працювати з усіма смартфонами.

У середині вересня американський регулятор FDA визнав навушники Apple AirPods Pro 2 слуховим апаратом, підтвердивши їхню здатність посилювати звуки для людей з легкою або помірною втратою слуху. Нові правила FCC забезпечать більш широкий доступ до сучасних технологій для людей із втратою слуху, роблячи їхнє життя більш комфортним та зручним.

Головне за день

0 0 голоси
Рейтинг статті
Підписатися
Сповістити про
guest
0 Коментарі
Найстаріші
Найновіше Найбільше голосів
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Опитування

Чи пішли б ви на поступки русні через відсутність світла/тепла?

ТОП новини